Trouwlocatie Tsjerke

Trouwen in de Tserke

In onze TSJERKE bieden wij u de unieke mogelijkheid een burgerlijk huwelijk af te sluiten zonder de kilheid van een gemeentehuis, maar met de romantiek van een authentieke originele FRYSKE TSJERKE………….

Niet veel mensen willen nog VOOR de kerk trouwen…
Veel mensen willen echter wel IN een kerk trouwen…

Onze inrichting getuigt van een nagenoeg witte, chique soberheid, welke ideaal is voor een mooie romantische huwelijksceremonie, zonder religieuze elementen. De TSJERKE wordt op DE dag van uw leven nog eens extra in prachtig met bloemen gedecoreerd. Ook is het mogelijk buiten, onder de witte parasols, te trouwen.

Opstelling met witte bankjes

Opstelling met witte bankjes

In de TSJERKE wordt uw (burgerlijk) huwelijk voltrokken door een “BABS”, dit is één van de 4 buitengewoon, sympathieke, vrouwelijke, trouwambtenaren van de burgerlijke stand van onze gemeente Boarnsterhim.
U kunt in uw eigen gemeente in ondertrouw gaan, of als u in het buitenland woont, bij de gemeente Den Haag. Met uw papieren van ondertrouw assisteren wij u vervolgens met het regelen van een huwelijksdatum en de aanstelling van een ‘BABS’ bij ons gemeente-loket.

In onze tarieven zijn de huwelijksleges, de kosten van de ‘Babs’ en het trouwboekje reeds inbegrepen. Houdt u er rekening mee, dat, indien u in het weekend trouwt, de extra legeskosten etc. doorberekend worden.

Bruidspaar in de Tsjerke van Terherne

Bruidspaar in de Tsjerke van Terherne

Bij ons is de organisatie van alle elementen van uw huwelijk in één hand en voor één totaalprijs; hierdoor is de kans op onaangename tegenvallers uitgesloten.
Naast de reeds heel bijzondere huwelijksceremonie, kunt u vanuit onze lokatie ook een aantal andere, heel unieke en onvergetelijke, elementen aan uw trouwdag toevoegen, zodat uw gasten zich niet van de ene naar de andere plaats hoeven te verplaatsen.
Naast een burgerlijk huwelijk kunt u bij ons, bijvoorbeeld op een mooie zondagmiddag, ook een ‘HERNIEUWDE TROUWBELOFTE’ doen; het nieuwe bruiloftsfeest in plaats van een trouwjubileum.
Een ambtenaar van de burgerlijke stand is hierbij niet nodig; in een mooie ceremonie bedankt u elkaar voor mooie jaren, die u elkaar reeds gegeven heeft en belooft elkaar opnieuw trouw in voor- en tegenspoed! Een mooi en origineel moment om uw oorspronkelijk huwelijksfeest opnieuw, misschien dit keer nog feestelijker, over te doen!

Kijk op YouTube: “Trouwen in de Tsjerke’!!

Buorren 46
8493 LG Terherne
Bel voor informatie: 06 31284614

website: Tsjerke

X