SSH Boating – Bootinstructie op lokatie

Uw plaats achter het stuur, vaar veilig na instructie van Schippers-Start-Hulp!

Uw plaats achter het stuur, vaar veilig na instructie van Schippers-Start-Hulp!

Bent u een schipper die op motorkruisers weinig of zelfs totaal geen vaarervaring heeft, dan biedt SSH Boating u de mogelijkheid om in het waterrijke Friesland het door u zelf gehuurde jacht in één of anderhalve dag (afhankelijk van het afvaartijdstip bij het door u gekozen charterbedrijf) optimaal te leren beheersen.

U wordt op uw eerste vakantiedag aan boord begeleid door één van onze ervaren SSH-instructeurs die samen met u en uw bemanning door de mooiste delen van het Friese merengebied vaart . Onderweg wordt er intensief geoefend in het besturen, aanleggen, afmeren van het schip als ook in het passeren van bruggen, enz.

Voor ongestoord vakantieplezier en voor de veiligheid van alle bemanningsleden is het niet voldoende met het schip vertrouwd te zijn, ook de kennis van een aantal belangrijke regels op het water is hiervoor toch onontbeerlijk.

Daarom verzorgt SSH een korte, op de praktijk gerichte theoriecursus van 1 uur in de gezellige SSH-accommodatie in het Watersportcentrum Mid-Friesland bij Terherne aan het Sneekermeer. U ontvangt een SSH-infomap waarin u alles wat u hebt geleerd kunt terugvinden.

SSH Boating wordt voor Friesland centraal gecoördineerd.

SSH Boating
mob: +31 6 23 298 793

website: SSH Boating

X