Jachtservice Nijdam

Jachtservice Nijdam TerherneMOBIELE JACHTSERVICE: Het adres voor al uw technische werkzaamheden aan uw schip!

Wij hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende systemen aan boord. Voor levering, installatie of onderhoud van alle merken op gebied van scheepselektra, installatie’s, boeg en hek schroeven, verwarming, vuilwatersystemen, navigatie apparatuur en genaratoren.

 

ONZE DIENSTEN:

Jachtservice Nijdam TerherneELEKTRISCH VAREN: Sinds enkele jaren is het concept “elektrisch varen” op de markt. Direct in het begin zijn wij daar op ingesprongen. Daardoor hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het bouwen en ontwikkelen van elektrisch aangedreven schepen. Doordat een elektrische motor helemaal geen lawaai maakt, kunt u volop genieten van uw omgeving. Een ervaring die u zeker niet mag missen!

Jachtservice Nijdam TerherneNAVIGATIE APPARATUUR: Het aanpassen, of nieuw inbouwen van een systeem aan boord is vaak een ingewikkelde operatie. Wij verzorgen echter de gehele installatie of aanpassing van uw schip. Alle navigatie apparatuur, acculaders, omvormers en kachels bouwen wij in, maar denk ook aan bijvoorbeeld een boegschroef, generator of ankerlier.

Aangezien wij niet merk gebonden zijn, leveren we alle merken apparatuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Mastervolt, Victron, Raymarine, Webasto, VDO

Jachtservice Nijdam TerherneNIEUWBOUW: Voor een installatie in uw nieuwe schip, of een refit, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Door de vele ervaring die wij de afgelopen jaren opgedaan hebben, kunnen wij u van begin tot eind begeleiden en adviseren.

Samen met u maken we een plan met uw voorkeuren en wensen. Uiteraard word u tijdens de bouw van alles op de hoogte gesteld, en word u nauw bij het gehele proces betrokken. Ook hebben wij nauwe contacten met cascobouwers, schilders en timmermannen. De gehele bouw kan dus voor u verzorgd worden.

Jachtservice Nijdam TerherneMOTOREN, ONDERHOUD EN REPARATIE: Voor het onderhoud en reparatie bent u bij Jachtservice Nijdam aan het juiste adres. Wij onderhouden alle merken motoren, en hebben vele onderdelen op voorraad liggen. Het onderhoudt van de motoren gaat via een 26 punten checklist. De gehele motor en toebehoren word nagekeken zodat u weer een heel seizoen gerust kunt varen. Ook voor gehele revisie van uw oude motor kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u langs om te bespreken en begeleiden van het gehele proces.

Jachtservice Nijdam TerherneINBOUW SCHEEPSMOTOREN: Het inbouwen van motoren is vaak een complexe taak. Graag verzorgen wij dit voor u. Vanaf het eerste moment begeleiden wij het project zodat alles naar wens word afgeleverd. Wij leveren alle merken motoren voor een scherpe prijs. Ook gereviseerde motoren bouwen wij voor u in.

 

 

Voor vragen kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Jachtservice Nijdam
Jellepad
Terherne
Tel: 06 246 04 378

website: www.jachtservicenijdam.nl

X