Fietsverhuur Marina Friese Meren

 

Marina de Friese Meren

marina-fietsverhuur-2E-Bike en Recreatiefietsen verhuur bij Marina de Friese Meren

Maak uw bezoek aan hartje Friesland compleet met een E-bike!
Wilt u ook fietsen met een duwtje in de rug? Service en kwaliteit zijn de twee pilaren waarop wij samenwerken met onze E-bike fietsverhuur partners in Friesland.U overnacht aan boord van een ScheepsHuisje of u heeft een boot gehuurd in onze LifeStyle haven? Wij zorgen dat uw fiets klaar staat bij de receptie. Geen zorgen, niet ingewikkeld, meenemen en heerlijk fietsen! Ook gasten die niet verblijven in onze haven zijn natuurlijk van harte welkom.

Marina De Friese Meren is één van de gespecialiseerde locaties waar u, naast de gebruikelijke A-merk recreatiefietsen, een electrische fiets (e-bike) kunt huren om zorgeloos het Friese Merengebied te verkennen. Moeiteloos genieten van de weidsheid van ons buitengewone gebied. Trappen langs meren, vaarten, bossen en kliffen. Rusten en opladen op een van de talloze mooie plekken in het gebied. De E-bikes hebben dubbele fietstassen waarin de lader veilig ligt opgeborgen en zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bedienen.

elektrische fietsverhuur Marina de Friese Meren

Service: In Terherne gehuurd en inleveren bij andere E-bike partners in Friesland behoort standaard tot onze service. Vanzelfsprekend verhuren wij ook fietsen zonder elektrische aandrijving.

fietsverhuur Marina de Friese Meren

Fiets Cruise: Vraag het LifeStyle team naar onze speciale Fiets Cruise arrangementen. Al vanaf één buitengewone Luxe Bed & Breakfast overnachting, een heerlijk lang weekend of volledig verzorgde fiets-vaarvakantie kunt u bij Marina De Friese Meren terecht om een uitstekende fiets huren! Vraag naar de mogelijkheden, wij stellen graag een passend & zorgeloos Fiets Cruise arrangement samen.

E-bike fietsverhuur | Marina De Friese Meren

Tarieven:

  • € 10,00 per dag LifeStyle dames- of herenfiets
  • € 42,50 per week LifeStyle dames- of herenfiets
  • € 22,00 per dag E-bike dames- of herenfiets
  • 7 dagen huren = 5 dagen betalen

Fietsverhuur Terherne, receptie Jelle-paad 2
8493 RG Terherne
Receptie: +31 (0) 85 483 2144

website: www.marinadefriesemeren.nl

X