Vrijrijck Waterpark Terkaple

waterpark-terkaple-logo
Waterpark Terkaple rietgedekte villa's en waterhuizen aan het water

TOPLOCATIE AAN HET OPEN WATER! DIRECT DE ZEILEN HIJSEN EN DAN PICKNICKEN OP EEN VAN DE VELE EILANDJES

In deze bijzondere omgeving realiseert Schoorl Recreatiebouw een luxe, kleinschalig waterpark: Waterpark Terkaple. Op kavels van 250 m2 worden recreatiewoningen gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen zoals hout en zink. De vier-, zes- of achtpersoons woningen worden bovendien onderhoudsarm gebouwd. Het onderhoud aan de buitenzijde wordt voor u gedaan, zodat u alle tijd hebt om te genieten van het goede leven.Waterpark Terkaple rietgedekte villa's en waterhuizen aan het water

Omdat ontspannen en privacy hand in hand gaan met elkaar, beschikt uw woning over een eigen aanlegplek. Als u daar hebt aangemeerd, loopt u zó uw privéveranda op. Daar is het met familie en vrienden prima toeven op comfortabele loungebanken. Ziet u zichzelf al zitten met een hapje en een drankje, uitkijkend over dat eindeloze, rustgevende water? Zowel het buitenterras als de woonkamer is een knusse verblijfplaats.

Iedere woning is voorzien van minimaal twee grote slaapkamers en een L-vormige keuken die voorzien is van inbouwapparatuur. De badkamer is ruim en luxe. Door een dakraam in de woonkamer aan te brengen, is uw tweede thuis een aangenaam lichte plek.

Waterpark Terkaple heeft de beschikking over een restaurant/bistro. Zo gaat ontspannen zelfs nog verder dan uw eigen voordeur.
Waterpark Terkaple rietgedekte villa's en waterhuizen aan het water

Skûtmakkerspôle 8
38542 AJ Terkaple
0900-8486

website: Waterpark Terkaple

X