Havenresort Terherne vakantiehuizen

Havenresort Terherne vakantiehuizen

 

Havenhuisjes aan de haven

Onze vakantiehuizen staan twee aan twee gegroepeerd rond de haven; allemaal met uitzicht over de haven. De één met ochtendzon, de ander met avondzon. De bijzonderheid is dat elk huisje genoemd is naar een Fries of Friezin. U vindt de helden van de Friese sporten, Friese schrijfsters van nu en weleer, een zangeres, een schilder en ook minder bekende, maar wel bijzondere Friezen.
Alle gebouwen op de haven zijn van hout, dus ook de vakantiehuizen. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers met twee eenpersoons-boxspringbedden, een douche, apart toilet en een veranda aan de havenzijde. Boven is een ruime zitkamer, keuken en een groot balkon met uitzicht over de haven.Havenresort Terherne vakantiehuizen
Er is een radio/cd speler, LCD-TV en een DVD-speler. Beneden is comfortabel verwarmd met vloerverwarming, boven zijn radiatoren. In alle huisjes en op de haven is WIFI aanwezig.

Er is een accommodatie voor mindervaliden, een speciaal daartoe ingericht havenhuisje aan de kop van de haven en makkelijk bereikbaar, vraag naar de mogelijkheden!

Havenresort Terherne vakantiehuizen

 

 

 

 

 

Havenresort Terherne/Terherne Haven
Mirjam en Ytzen Hoekstra
Kupersleantsje 5
8493LR Terherne
Tel. receptie:          0566-652707
Tel. havenmeester: 06-23376156

 

website: Havenresort Terherne

ook vermeld onder JACHTHAVENS – VERKOOP – VERHUUR
ook vermeld onder OVERNACHTEN

X