Landal Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer

Luxe bungalows met eigen aanlegsteiger bij Landal Waterpark Sneekermeer

Aan de rand van het Sneekermeer, in Terherne, ligt Waterpark Sneekermeer. Voorzien van alle gemakken is dit vakantiehuis de ideale plek voor wie op zoek is naar een week of een weekendje weg in het mooiste watersportgebied van Friesland.

Door de centrale ligging zijn de vakantiehuizen het gehele jaar dooreen ideale uitvalsbasis voor vaar-, wandel- en fietstochten door het Friese landschap.

Een praktisch vakantiehuis waar het in de leefruimte lekker licht is. Wanneer het ‘s ochtend nog te fris om buiten te zitten kun je hier heerlijk met uitzicht op het Sneekermeer ontbijten. Openslaande deuren leiden naar het terras met houtkachel waardoor je ook ‘s avonds nog lekker warm buiten kunt zitten.
Waterpark Sneekermeer

Met de Stormer Sloep naar het starteiland

De omgeving van het vakantiehuis en de aqualodge leent zich uitstekend om met een sloep te verkennen, binnen 5 minuten zit je op het sneekermeer! Zo vaar je gemakkelijk naar Terherne, naar het Starteiland of naar de nijbijgelegen stad Sneek voor een dagje shoppen. Maak je vakantie compleet en ontdek Friesland per boot!

Luxe bungalows met eigen aanlegsteiger bij Landal Waterpark Sneekermeer

Voor meer informatie of het boeken van recreatiewoning bij Waterpark Sneekermeer, kijk op de website.

website: Landal Waterpark Sneekermeer

X