Hotel Restaurant ‘t Schippershuis

t Schippershuis

Gelegen naast de brug aan de zandsloot is het dé ideale thuisbasis om deze authentieke en inspirerende kant van Friesland te ontdekken! Het sfeervolle restaurant- & drie-sterren hotel is gevestigd in het voormalige Schippershuis en heeft: “een mooi restaurant, een gezellige loungehoek met open haard, grote leestafel en gezellige terrassen aan het water”.

't Schippershuis

HET RESTAURANT

Een zondags-lunch, een romantisch steigerdiner, gezellig familiediner of een sprankelende avond met vrienden
is mogelijk in onze lounge, het restaurant aan de zonnige achterzijde, of op een van de onze vijf (steiger) terrassen.

In het seizoen, is het restaurant zeven dagen per week geopend, voor: “ontbijt, lunch, happy hour met fingerfoods en diner.”

ZAKELIJK

Door de ruime opzet zijn het restaurant, de lounge en de vijf terrassen daarom ideaal om ook grotere groepen te ontvangen.
Daarmee is het de perfecte locatie voor uw vergadering, meeting, presentatie, borrel, receptie of diner. In overleg is heel veel mogelijk!

Denk bijvoorbeeld maar eens aan de combinatie  met een leuke fiets of praam-vaartocht, workshop, film, vergadering of presentatie in een van onze twee, op loopafstand gelegen, bijbehorende Friese kerkjes (tsjerke).

HOTEL

De sfeer van dit, splinternieuwe, kleinschalige hotel is warm en modern, het personeel is nog echt gastvrij en de ligging is ideaal voor uitstapjes per boot, auto of (elektrische) fiets!

JUBILEUM, VERJAARDAG, FEEST OF BRUILOFT

Letterlijk ieder arrangement wordt met passie en plezier door ons voor u georganiseerd
Al 6 jaar zijn wij met onze twee kerkjes, misschien wel Nederlands populairste trouw- en feestlocatie.

Méér informatie vindt u op onze website!

 

website: ‘t Schippershuis Terherne

X