Eetcafe ‘t Far

Eetcafe 't Far, terrassen aan voor- en achterkant, ook een serre bij slechter weer!

Eetcafe ‘t Far, terrassen aan voor- en achterkant, ook een serre bij slechter weer!

Eetcafe ‘t Far

Voor een gezellig avondje uit bent u bij eetcafé ‘t Far aan het juiste adres. Bij ons kunt u in een informele sfeer en met een vlotte bediening genieten van de gerechten uit onze ruime menukaart. Naast het diner kunt u tot vijf uur uw keuze maken uit onze uitgebreide lunchkaart. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie met appelgebak.

Wij beschikken over een restaurantgedeelte, waar u sfeervol kunt eten of een drankje kunt nuttigen aan de bar. Ook kunt u plaatsnemen in onze gezellige serre. Bij mooi weer kunt u genieten op één van onze twee ruime terrassen. Het terras aan de voorzijde is gelegen aan de Dorpsstraat, op het terras aan de achterzijde kunt u ‘s zomers heerlijk van het zonnetje genieten.

Onze menukaarten bieden een ruim aanbod voor jong en oud. Ook voor groepen is er een ruime keuze, naast de menukaart bieden wij diverse keuzemenu’s en een uitgebreid buffet aan.

Kortom, heeft u zin in een gezellige avond uit, dan zien wij u graag in ons eetcafé!

Restaurant en terras 't Far in TerherneRestaurant en terras 't Far in TerherneRestaurant en terras 't Far in TerherneRestaurant en terras 't Far in Terherne

Adresgegevens :
Buorren 59
8493 LD Terherne
Telefoon : 0566-689476
Fax : 0566-689015

website: Eetcafe ‘t Far

X