Kameleon Café

Kameleon Café

Kameleon Café

Midden in het dorp Terherne staat de Kameleonboerderij, natuurlijk bekend door de jeugdboekenreeks ‘De Kameleon’ waarin de avonturen van Sietse en Hylke Klinkhamer in geuren en kleuren worden beschreven, er zijn inmiddels ruim 60 boekjes van verschenen!
Naast allerlei activiteiten heeft de Kameleonboerderij ook prima horeca faciliteiten. In het voorhuis van de Kameleonboerderij is het in Kameleon Café goed vertoeven.

Voor heerlijke koffie, gebak, een kleine kaart en een drankje, het Kameleon Café!

Kameleon Café Vrolijk

Kameleon Café Vrolijk

Theetuin, Speelerf en Schepenloods

Ook is er een theetuin met diverse terrassen in het zonnetje en een groot speelerf voor de kinderen. Vaders en moeders lekker aan een kopje thee of koffie met uitzicht op de spelende kinderen, wat wilt u nog meer, da’s pas genieten! En mocht er een buitje vallen kunt u terecht in de schepenloods die met slecht weer zijn terrasdeuren opent en toegang geeft tot het grote indoor speelplein.

Veel plezier!

website: De Kameleon

Binnenplaats met smederij, speeltuin en groot terras en speelhal Binnenplaats met smederij, speeltuin en groot terras en speelhal Binnenplaats met smederij, speeltuin en groot terras en speelhal Binnenplaats met smederij, speeltuin en groot terras en speelhal Binnenplaats met smederij, speeltuin en groot terras en speelhal Binnenplaats met smederij, speeltuin en groot terras en speelhal Binnenplaats met smederij, speeltuin en groot terras en speelhal Binnenplaats met smederij, speeltuin en groot terras en speelhal Binnenplaats met smederij, speeltuin en groot terras en speelhal

 

X