De Heeren van Terkaple

de heeren van terkaple

De Heeren van Terkaple

Centraal gelegen in één van de mooiste vaargebieden van Friesland hebben wij op Waterpark Terkaple een fantastisch trefpunt voor onze parkgasten, watersporters en passanten. De Heeren van Terkaple is gelegen aan de weg van Joure naar Terherne en via het water door de Heremavaart goed bereikbaar en heeft een mooi zon overgoten terras. De Heeren van Terkaple

In ons Café Restaurant De Heeren van Terkaple heerst een relaxte ongedwongen sfeer. Genieten van het heerlijke eten en drinken staat bij ons centraal!

Met dit prachtige weer is het een fantastische ervaring om eens met je boot aan te leggen en te genieten van onze Lavaza koffie variaties, een warme chocolademelk, ons Jupiler pils, onze Hertog Jan bieren en van onze heerlijke frisse wijnen.De Heeren van Terkaple

Komt u met de boot? U kunt via de Syltjesleat vanuit Joure en de Langesloot vanuit Terherne door het ophaal bruggetje met zelfbediening de Herema vaart in welke u door de kern van Terkaple brengt. Langs het water wordt de richting al aangegeven. Op 200 meter na de brug vaart u voorbij de jachthaven het bungalowparkje binnen met aan de rechterkant ons terras aan het water. U kunt uw boot of sloep aan onze steiger afmeren, waarna u een lekker plekje kunt uitzoeken om een lunch, diner of een drankje te nuttigen.

horeca De Heeren van Terkaple

 

FEESTEN EN PARTIJEN

In ons Restaurant hebben wij ook een café, een ruime zaal waar u terecht kunt voor uw feesten en partijen, verjaardagen, buffetten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Maakt u eens een afspraak met ons, wij kunnen vrijwel alles voor u realiseren.

OPENINGSTIJDEN

Op vrijdag, zaterdag en zondag is ons restaurant geopend vanaf 16.00 uur. Voor speciale gelegenheden of groepen, mag u ons natuurlijk gewoon bellen en zijn er altijd leuke gevarieerde mogelijkheden.

Café Restaurant “De Heeren van Terkaple” (op Waterpark Terkaple)

Skûtmakkerspôle 8
8542 AJ TERKAPLE
Telefoon: 0566 850 138

website: www.deheerenvanterkaple.nl

X