Logies bij d’Oude Herbergh

d'Oude Herbergh met terras aan het water

Overnachten in Stijl

Bij de verbouwing is het oude karakter op een mooie manier bewaard gebleven door de opengewerkte balkenconstructie. Met comfortabele inrichting en rustige kleurschema’s is een ideale sfeer gecreëerd voor louter ontspanning en genieten.

Deze rietgedekte stolpboerderij uit 1870 is omgetoverd tot een luxe woonboerderij met in het voorhuis 2 appartementen met eigen tuin én terras en 3 vrijstaande vakantiehuisjes aan de waterkant. De appartementen en huisjes zijn uitgerust met een volledig ingerichte keuken, een gezellige woonkamer, slaapkamers met luxe boxspringbedden, comfortabele badkamers en een eigen privé terras met uitzicht op het water.

Vanuit d’Oude Herbergh kunt u de Friese meren en vaarten verkennen met een open zeilboot of motorsloep. Bent u géén waterrat, dan kunt u genieten van de prachtige wandel- en fietsroutes. Wat u ook onderneemt, aan het eind van de dag kunt u heerlijk uitrusten op uw eigen terras aan het water. d´Oude Herbergh beschikt over een haven en verhuurt motorsloepen en open zeilboten. Uw eigen boot kan hier voor uw huisje afgemeerd worden. Ook dagtochten met een zeilpraam vertrekken vanaf onze eigen steiger.

Gratis ligplaats voor uw eigen boot bij het huisje!

De Oude Herbergh
8493MA Terherne
Utbuorren 15
Telefoon: 06 5202 4235

website: d’Oude Herbergh

ook vermeld onder VAKANTIEHUISJES & VILLA’S

X