Jachtbemiddeling Terherne-Nautic

Jachtbemiddeling Terherne-Nautic en Marina de Horne

Jachtbemiddeling Terherne-Nautic en Marina de Horne

De beste motorjachten te koop: betaalbaar, betrouwbaar en vaarklaar

Welkom bij Jachtbemiddeling Terherne-Nautic in De Friese Meren. Ons aanbod omvat gebruikte motorboten in diverse formaten en prijsklassen. Vrijwel alle boten te koop zijn vaarklaar in onze jachthaven in Terherne te bezichtigen. Wilt u uw huidige motorboot verkopen? We nemen uw werfgebouwde schip graag in bemiddeling.

 

BootaanbodJachtbemiddeling Terherne-Nautic

Jachtbemiddeling Terherne-Nautic beschikt over een groot en divers aanbod van motorjachten, kruisers, vletten, kotters en andere boten. Neem online een kijkje in ons aanbod of kom eens langs in onze verkoophaven op It Syl 12 in Terherne. Op de meeste schepen is inruil mogelijk/bespreekbaar. Staat uw droomboot er niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Jachtmakelaardij

U wilt uw motorjacht verkopen? De redenen voor verkoop lopen uiteen. Wat uw reden ook is, bij Jachtbemiddeling Terherne-Nautic bent u aan het juiste adres om u motorjacht te laten verkopen. Wij verkopen uw jacht in een zo kort mogelijke termijn tegen de juiste prijs.

JachtserviceBotenkraan Jachtbemiddeling Terherne-Nautic

Onderhoudswerkzaamheden en reparaties

Bij Jachtbemiddeling Terherne-Nautic bent u ook aan het juiste adres voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan uw boot of jacht. Onze ruime werkplaats biedt plaats voor drie schepen. Ook voor scheepstimmer werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers hebben hier ruime ervaring in en kunnen nagenoeg al uw wensen waarmaken.

Jachthaven Marina de Horne: Haven en winterstalling loodsen

Jachtbemiddeling Terherne-Nautic beschikt ook over een gezellige, goed toegeruste haven voor booteigenaren: Marina de Horne. Wij bieden alle gewenste faciliteiten in een waterrijke en idyllische omgeving.

 

Jachtbemiddeling Terherne-Nautic
It Syl 12
8493 LL Terherne/Terhorne
+31 (0)566-769009
info@terhernenautic.nl

 

website: Terherne Nautic

X