april, 2020

13aprDe gehele dagOpening watersportseizoen-Terherne-verzet naar maandag 5 april 2021 - 2e PAASDAG !

bijzonderheden evenement:

Opening Watersportseizoen op 2e Paasdag schuift een jaar op, wel zomermarkten.

Dit jaar zal voor het eerst sinds jaren de Opening van het Watersportseizoen in Terherne op 2e Paasdag niet feestelijk gevierd worden. We schuiven het muziekfestival, samen met de markt en de kinderactiviteiten door naar 2021.

Volgend jaar, 2e Paasdag op 5 april 2021 is iedereen van harte welkom in Terherne op de Opening Watersportseizoen. Met muziek, een gezellige markt en rommelmarkt en kinderactiviteiten, bedrijven en restaurants die open zijn .

Deze zomer staan er wel markten gepland. Op de maandagen 27 juli en 3 en 10 augustus is er een gezellige markt van 11.00-17.00 uur in de Buorren van Terherne. Kom dan langs.

Degenen die in deze maanden heel veel producten zelf maken, houtsnijwerk, kleding, kaarten enz. enz. kunnen die op de zomermarkten zelf verkopen. Aanmelden voor een kraam kan op info@varendfriesland.nl

En in de zomer is het bovendien altijd gezellig om Terherne te bezoeken, per boot, fiets of auto. Geniet dan ook even van de vele bankjes die er deze winter, bij de dorpsvernieuwing geplaatst zijn.

Volg op Facebook Opening Watersportseizoen Terherne Facebook.com/BuTterherne

 

Opening watersport seizoen in Terherne Opening watersport seizoen in Terherne Opening watersport seizoen in Terherne Opening watersport seizoen in Terherne Opening watersport seizoen in Terherne Opening watersport seizoen in Terherne

 

 

Tijd

De gehele dag (Maandag)

Locatie

Terherne

Georganiseerd door

Ondernemers van Terherne

X