Bootverhuur Heerenzijl

Mooie locatie direct gelegen aan de Terkaplesterpoelen en het Sneekermeer, net buiten Terherne, over de Heerenzijlbrug aan de linkerkant bij de “blauwe koe”!

Dit uniek gelegen familiebedrijf wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid. Zo zijn Hielkje en dochter Tjitske verantwoordelijk voor het recreatiegedeelte en heeft Tjitze zich verdiept in agrarische bemiddeling. En natuurlijk zijn de Friese paarden niet weg te denken bij de Bouma’s.

Fraaie Polyvalken te huur, inclusief rolfok, lattendektent en 4 pk Mercury buitenboord-motor.

Polyvalken van Heerenzijl

Polyvalken van Heerenzijl

Verhuur per dag/ weekend/ (mid)week

Ontdek de Friese meren en geniet volop in één van onze luxe Crescent Allure sloepen. Bij de receptie liggen verschillende leuke vaarroutes voor u klaar. Laat u leiden door het mooie Friese landschap via slootjes, poelen, meren en kanalen. Onderweg vaart u langs diverse dorpjes en oude steden.

Heerenzijl sloepverhuur

We hebben 4 sloepen van het type Crescent Allure. Ze zijn van alle gemakken voorzien. De sloepen hebben comfortabele zitkussens, een cabrioletkap en een zwemtrap. De stille 4-takt buitenboordmotor is netjes weggewerkt.

Onze sloepen zijn goed onderhouden. Ze beschikken over een uitgebreide over een uitgebreide verhuurinventaris: waterkaart, 2 meerpennen, jaaglijn, anker, emmer, zeep, dweil, borstel, hoosbakje en trechter.

 

Uw contactpersoon:
Tjitske Bouma

Hearresyl 1
8542 AV Terkaple
Tel. 0566 689741
Fax 0566 689742

website: Recreatiebedrijf Heerenzijl

X