De Schiffart – Yachtcharter

Schiffart yachtcharter

Genieten van het waterrijke Friesland in een huurboot van de Schiffart, doen!

Genieten van het waterrijke Friesland in een huurboot van de Schiffart, doen!

Yachtcharter De Schiffart is een erkend jachtverhuurbedrijf in Terherne, het bekende Kameleondorp in hartje Friesland. Hèt adres voor het huren van uw boot.

De vloot bestaat uit 20 motorjachten variërend in de lengte van 7,00 tot 13,50 meter. Alle schepen bieden u de faciliteiten voor een aangename vaarvakantie onder alle weersomstandigheden. Onze motorjachten zijn uitgerust met een compleet inventaris.

Voor het varen met onze moderne motorjachten heeft u géén vaarbewijs nodig.

Ideaal gelegen charterhaven

Vanwege de centrale ligging in het Friese waterland, nabij de autosnelweg A32 en het Sneekermeer, is Terherne een schitterend vertrekpunt van “uw” motorjacht. Als u onze haven uitvaart, geniet u met onmiddellijke ingang van Frieslands unieke natuur, cultuur en sfeer. Al varende komt u via kronkelende riviertjes in gezellige dorpjes. Er is veel te zien en te beleven in deze waterrijke provincie, óók voor kinderen! Aan boord treft u uitvoerige informatie over attracties en vaarroutes aan.

Haven met veel extra’s

Wij beschikken over een eigen haven gelegen vlakbij het gezellige winkel- en uitgaans-centrum van Kameleondorp Terherne. De haven is voorzien van uitstekende sanitaire voorzieningen, stroom en water bij de steigers en parkeerplaatsen voor huurders op het eigen afgesloten terrein, pal naast de haven.

Altijd een geschikte motorboot om Friesland te verkennen!

Onze motorjachten, van stoer staal, variëren in lengte van 7 tot 13,50 meter en in comfort van comfortabel tot superluxe voor 2 tot 8 personen. Ongeacht het uitrustingsniveau bieden alle motorboten de faciliteiten om een prachtige vaarvakantie te beleven onder alle weersomstandigheden. U kunt bij ons een boot huren met doorvaarthoogtes van zowel boven als onder de 2,50 m. Elk type motorboot is geschikt voor bepaalde vaargebieden, van de Elfstedenroute tot een rondje IJsselmeer. Al onze motorboten beschikken over een boegschroef, warm- en koud stromend water, tenminste één toilet, een koelkast, gasfornuis, 220 volt, een goede verwarming en een radio-CD speler.

Onze motorboten in de verhuur zijn:

De Doerak

De Doerak

De Doerak:  2-5 personen

Voor de beginnende watersporter is de Doerak een ideale boot. Maar ook ervaren schippers kiezen vaak voor een Doerak. Dat komt doordat de Doerak een compacte maar van binnen toch zeer ruime boot is.

 

 

De Brûzer: 2-6 personen

De Bruzer

De Bruzer

De Brûzer is een stoere, klassiek gelijnde motorboot – ook met boegschroef – die door ons een paar jaar geleden met groot succes is geïntroduceerd.

 

 

 

De Kruiser: 2-8 personen

De Kruiser

De Kruiser

Wie met meerdere personen op pad gaat, veel luxe, ruimte en stuurcomfort wenst, raden we onze modern gelijnde kruisers aan.

 

 

 

Specials: 2-6 personen

De Specials

De Specials

Liever een specialere boot? Wij hebben diverse specials die net even anders zijn dan de gewone huurboot!

 

 

 

 

Het Kotterjacht: 2-8 personen

Het Kotterjacht

Het Kotterjacht

Dit jacht biedt een grote binnenruimte, een slimme indeling met veel privacy, ruime vaste slaapplaatsen, en zowel voor als achter douche en toilet.

 

 

 

Info en Contact:
Yachtcharter De Schiffart
Koailan 6
8493 LA Terherne
Telefoon: +31 (0) 566 65 19 20

MEER INFORMATIE? KIJK OP DE WEBSITE!

website: De Schiffart-Yachtcharter

X