De Schiffart – Yachtcharter

 

De Schiffart Yachtcharter

 

De Schiffart Yachtcharter is een full-service yachtcharterbedrijf in Terherne aan het Sneekermeer.

Een toplocatie in het hart van het Friese Merengebied.

Wij hebben met de jaren een zeer gevarieerde vloot opgebouwd, waardoor er voor iedere watersporter een geschikte motorboot is. Deze bestaat onder andere uit; stoere compacte kajuitmotorboten (Doerakken, Brûzers), moderne kruisers, boten met een ruime open kuip, kotterjachten in royal class uitvoering, luxe Super Lauwersmeers en ruime 2+2 jachten.

Voor het varen met een van de motorboten is géén vaarbewijs nodig.

De motorjachten – van stoer staal – variëren in lengte van 7 tot 14 meter en in comfort van comfortabel tot superluxe voor 2 tot 8 personen. Ongeacht het uitrustingsniveau bieden alle schepen de faciliteiten voor een aangenaam meerdaags verblijf onder alle weersomstandigheden. Al onze schepen zijn uitgerust met een boegschroef, hebben warm- en koud stromend water, tenminste één toilet, een koelkast, gasfornuis, 220 volt en een goede verwarming. Door de moderne dieselmotoren is het verbruik van brandstof gering.

De Doerak 2-5 personen

Voor de beginnende watersporter is de Doerak een ideale motorboot om mee te varen in Friesland. De boot is compact en door zijn vorm toch ruim van binnen. Elke Doerak heeft een boegschroef waardoor deze zeer eenvoudig te manoeuvreren is!

De Brûzer 2-6 personen

De Brûzer is een stoere, klassiek gelijnde motorboot die makkelijk te varen is. De boot heeft door zijn unieke vorm veel binnenruimte en is tegelijk compact. Hierdoor heeft deze motorboot veel routemogelijkheden en kun je alle wateren van Friesland ontdekken!

De Kruiser 2-8 personen

Beleef een prachtige vakantie op het water met meerdere personen. Onze moderne kruisers zijn voorzien van veel ruimte, luxe en stuurcomfort. De perfecte motorboot voor 2-8 personen.

Luxe open kuip boten 2-4 personen

Liever een wat specialer motorjacht? Dan is een luxe motorboot met open kuip een goede keuze. Geschikt voor 2-4 personen en net even anders dan de gemiddelde huurboot.

Het Kotterjacht 2-8 personen

Huur een motorjacht met het gehele gezin of zelfs met 2 gezinnen. Dit jacht heeft veel binnenruimte, een slimme indeling met veel privacy, ruime vaste slaapplaatsen en zowel voor als achter een douche en een toilet.

2+2 Motorjachten 4-6 personen

Met een 2+2 motorjacht wordt bedoeld; twee volledig gelijkwaardige hutten. Namelijk, twee badkamers (met wc en douche) en twee ruime slaapkamers met beide een royaal tweepersoonsbed. Deze luxe jachten zijn zeer geschikt voor twee stellen.

Luxe motorboten 2-8 personen

De luxe motorboten zijn voor diegene die willen genieten van het varen, maar dit wil met alle gemakken die in een boot te krijgen zijn. Neem bijvoorbeeld CV, dubbele beglazing, boeg en hekschroef, ruime bedden en badkamers en natuurlijk een fraaie vormgeving!

De Schiffart - Luxe schepen De Schiffart - Kruiser De Schiffart - Luxe open kuip De Schiffart - Bruzer

De Schiffart Yachtcharter
Koailân 6
8493 LA Terherne
Tel: +31 566 651920

 

MEER INFORMATIE? KIJK OP DE WEBSITE!

website: De Schiffart-Yachtcharter

X