Centerpoint Charters

Botenverhuur Friesland

Bent u op zoek naar een botenverhuur in Friesland? Of u nu een boot wilt huren in Friesland voor een dagje varen óf voor een vaarvakantie van een weekend, midweek, week of zelfs meerdere weken, dan bent u bij Centerpoint Charters Terherne aan het juiste adres.

Maar waarom zou u eigenlijk een boot huren in Friesland? Nou… omdat een vaarvakantie gewoon leuk is, ontspannen, een tikkeltje avontuurlijk en Friesland met zijn mooie natuur en de gezellige plaatsen aan het water het bezoeken meer dan waard is. Wij hebben hier rechts een viertal goede argumenten voor botenverhuur in Friesland voor u op een rijtje gezet – klik op een ervan en lees meer.

Boot huren in Friesland

Motorboot, motorjacht of sloep? Bij Centerpoint Charters Terherne kunt u terecht voor comfortabele motorboten en luxe motorjachten voor een bootvakantie in Friesland en Overijssel. Met het gezin of met vrienden een paar dagen over de Friese wateren zwerven, uw mobiele onderkomen altijd dichtbij en voorzien van alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf – bij ons vindt u zeker de passende boot.

Als u “gewoon” een boot wilt huren in Friesland om een dag te varen, dan bieden wij u elegante motorsloepen – een open motorboot om volledig van de natuur en het mooie weer te kunnen genieten, gemakkelijk te manoeuvreren en met voldoende ruimte voor 6 personen.

Onbeperkt varen door afwisselend Friesland

Een vaarbewijs is niet nodig

Een boot huren in Friesland, dat kunt u eenvoudig online regelen op de pagina Zoek & Boek op onze website.

website: www.centerpoint.nl

X