Vaarevents

Alle hens aan dek!

Het perfecte personeelsuitje, een ijzersterke teambuildingsdag of een relatiedag, waar uw klanten u nog regelmatig op aanspreken! Vaarevents heeft zich exclusief gespecialiseerd in zeilevenementen met Skûtsjes ,Zeilpramen, Klippers en Tjalken. Kortom: Vaarevents.nl “voor ieder feest op het water!

Bedrijfs-arrangementen

Wilt u een dag-, een middag-, of avondprogramma. Wij maken graag een helder programma-voorstel voor u. Onze jaren lange ervaring zorgt ervoor dat uw activiteit klinkt als een klok. Ook helpen wij u graag bij het opstellen van een gastenlijst of het verzenden van toepasselijke uitnodigingen. Wat dacht u van een heus Zeemanskoor, een haringkar of een ludieke spreker. Voor groepen tot 80 personen kunnen we ook voor overnachting zorgen. U zult ervaren wat vele Friezen denken: “sizzen is neat, dwaan is in ding” (vrij vertaald: niet lullen maar poetsen).

Wedstrijdzeil arrangement

Ga de strijd aan. Probeer samen met uw collega-bemanningsleden het andere schip de loef af te steken. Hiervoor is het nodig dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

Kameleon arrangement

Terherne is het Kameleondorp. Beleef de spannende avonturen van Hielke en Sietse Klinkhamer. Een avontuurlijke lunch op het kameleon eiland met Gerben Zonderland.

Weekend Terschelling

Zeilend over de Waddenzee langs de zeehonden banken en overnachten op Terschelling. Een stukje buitenland binnen Nederland.

“Weduwe Joustra” berenburg arrangement

Al het goede van “Fryslân” , zeilen en berenburg. Een combinatie van cultuur, natuur en doen.

Uw gasten in vertrouwde handen bij Vaarevents!

Vaarevents
Komelkerstrjitte 7
8493 MA Terherne
telefoon 0566 688557
fax 0566 689643

website: Vaarevents – Nautische evenementen

X