de Kameleon winterboerderij!

Kameleondorp Terherne

“ sla je slag”

Deze winter is het ‘roodgloeiend’ in het Kameleondorp.
Kinderen kunnen onder begeleiding zelf smeden, zij maken een platslaplaatje, zo noemen Hielke en Sietse dat.

Daarnaast is er een grote toestand in het nagebouwde dorpje Lenten, er duiken namelijk overal koffers op na het bezoek van professor Frost. De kinderen ontdekken de koffers en speuren zo de code op van Gerbens redactieruimte.

Naast de Kameleonboerderij is er nog een locatie, het Wapen van Lenten.

Dat is het overdekte boerenerf, daar kun je dorpsfeestspellen spelen en je eigen poffertjes bakken. Voor de peuters en kleuters is er een eigen speelhoek.

Kortom vertier voor jong en oud!

Alle weekenden en vakanties in de winter geopend van 12 tot 17 uur!

Kijk voor meer informatie op: www.kameleonterherne.nl

Kameleon smederij

 

Vanaf paasmaandag (13-04-2020) zijn wij weer alle weekenden, feestdagen en reguliere schoolvakanties geopend voor een dagje uit van 10 tot 5 uur!

Bij Kameleon Terherne heb je aan één dag misschien niet eens genoeg. Bij mooi én ook bij lelijk weer kun je hier naar hartelust spelen, beleven en genieten.

In de Kameleonboerderij is levensgroot het dorpje Lenten uit de boeken nagebouwd. De pratende melkbussen vertellen je over de toestand en leiden je door het hele dorp. Hopelijk lukt het jou om het mysterie op te lossen! Stap vervolgens in de rondvaartboot die geduwd wordt door Nederlands bekendste boot; de Kameleon. Een inwoner van Lenten vertelt alles over het dorp, de omgeving en natuurlijk de films en de boeken. Onderweg kun je veldwachter Zwart helpen bij het oplossen van een probleem op het meer.
De rondvaartboot zet je af op het Avontureneiland van Gerben Zonderland, waar je ontvangen wordt door een Kameleonfiguur. Er zijn spannende paden die je leiden over en langs het water, door de bomen en de moerassen en natuurlijk nog veel meer!
Blijf jij schoon?

Met de praam naar het Kameleon eiland!

Kijk voor meer informatie op: www.kameleonterherne.nl

 

X