de Kameleon boerderij

De Kameleonboerderij in Terherne

De Kameleonboerderij in Terherne

 

Stap in de wereld van Hielke & Sietse, en kom een dag op avontuur!

Avontureneiland

Stap op de veerdienst en vaar naar het Avontureneiland van Gerben Zonderland. Hier word je ontvangen door een Kameleonfiguur die je wegwijs maakt. Er zijn spannende paden die je leiden over en langs het water, door de bomen en over de moerassen. Blijf jij schoon?

Weer terug naar de vaste wal? In overleg, bepaal je zelf wanneer je terug vaart.Kameleon botenstation, met de praam naar het avontureneiland!

Dorp Lenten in de Kameleonboerderij

In het midden van Terherne vind je de Kameleonboerderij. Hierin is levensgroot het Kameleondorp Lenten nagebouwd. De pratende melkbussen vertellen je over het dorpsmysterie en leiden je door het hele dorp. In de molen en de dorpskerk kun je zelfs drie verdiepingen omhoog. Onderweg vind je aanwijzingen die helpen het mysterie op te lossen en wie weet win je een prijs!

Rondvaart

Bij een bezoek aan de boerderij hoort een rondvaart met de Kameleon en de praam. Een inwoner van Lenten vertelt alles over het dorp, de omgeving en natuurlijk de films en de boeken. Tijdens het varen door de prachtige omgeving worden kinderen echte speurneuzen door veldwachter Zwart te helpen met het oplossen van een probleem.Op stap met de Kameleonpraam

Ook bij slecht weer het leukste uitje!

Regen is niet een spelbreker bij een bezoek aan Kameleon Terherne. Het ‘Slechtweer arrangement’ wordt aangeboden als het weer uitnodigt om binnen te zijn. Op zulke dagen is de rondvaart overdekt en kun je na het oplossen van het dorpsmysterie terecht op het grote overdekte Boerenspeelerf van boer Brandsma. Dit vind je in Paal 43 achter de Kameleonboerderij. Is het weer echt bar en boos, dan brandt de houtoven in ‘Ovenheerlijk’ en kan je zelf je eigen pizza maken!

Wist je al de Kameleon Terherne ook in de winter open is?

Vanaf 6 april zijn we alle weekenden en vakanties geopend.

Kameleon terrasjes

Kameleon terrasjes

Kameleon speeltuin

Kameleon speeltuin

Café Vrolijk

In het voorhuis van de Kameleonboerderij is het in het café Vrolijk goed vertoeven. Voor heerlijke koffie, gebak, een kleine kaart en een drankje.

Kameleon Cafe

Kameleon Cafe

Kameleon Terherne
Koailan 2
8493LA Terherne
0566-689910

website: de Kameleon

X