WasKiosk De Friese Meren

WasKiosk De Friese Meren

Nu in gebruik bij de Marina Beachclub, een Self Service – WasKiosk.

✦ WasKiosk “De Friese Meren”
Buiten Wasserij 24/7 geopend aan de Noordkant van Terherne!

Oars as oars… Wolkom!
De Marina Beachclub heeft haar service uitgebreid met een ultra moderne 100% zelfbediening wasmachine concept welke 24 uur per dag gebruikt kan worden.

Wasje in de machine? Heerlijk wat drinken of eten bij de Marina Beachclub!24/7 Selfservice wasmachine De Friese Meren in Terherne

Wassen wordt ‘een uitje’
Voor kinderen is er binnen bij de Marina Beachclub een speciale speelruimte ingericht met een klein ‘Beachhuisje’ waar ze zich heerlijk kunnen vermaken. U geniet terwijl de was draait of droogt van een warme sfeer bij de houthaard, gratis WiFi en als gast van de Marina Beachclub kunt u tijdens het wachten op uw was kosteloos gebruik maken van het toilet in het BadHuis.

Deze elegant vormgegeven kiosk wast niet alleen uw dagelijkse was maar ook dekbedden, skikleding, kussens, paardendekens, kleine kindermatrassen, team- verenigingskleding, tafellinnen van restaurants…enz..

✦  Professionele wasmachines van 8 en 18 kg

De wasmachine kan achttien kilo vuile was aan, wast die in 30 minuten en doet dat voor € 8. Er is ook nog een kleinere machine aanwezig, die een ‘ wasje’ van acht kilo doet voor € 4 €. Inclusief lekker ruikend en biologisch afbreekbaar wasmiddel.

✦  Professionele droger voor 18 kg24/7 Selfservice wasmachine De Friese Meren in Terherne
In de droger wordt het karwei afgemaakt, dat kost dan € 2 droogbeurt – in sommige ernstige gevallen zijn er twee nodig. Deze professionele droger is geschikt tot maar liefst 18 kilo wasgoed

Kijk voor méér informatie over deze super-wasmachine op de website;

website: www.marinadefriesemeren.nl

X