Luxe B&B De Friese Meren

Marina de Friese Meren Luxe B&B

Luxe Bed & Breakfast De Friese Meren, slapen op een varend ScheepsHuisje is een beleving!

Heerlijk genieten op een ScheepsHuisje? Het mooie is dat dit complete appartement op het water het gehele jaar te huur is. Een origineel, nieuw concept en een geweldig alternatief voor een ‘short stay’ in een luxe hotel of B&B. Op het ScheepsHuisje kun je, naast langere vakanties, vooral terecht voor 1 of meer losse overnachtingen, een verwenweekend, vaardag of zelfs een dagdeel! Verras je partner of vrienden, ze weten écht niet wat ze meemaken.
Marina House Boating Experience luxe bed & breakfast boating holidays

Service

Bij aankomst zijn, bij reservering van een losse ‘Hotel’ overnachting, je bedden opgemaakt, staat er een heerlijk welkomstdrankje klaar en is, indien gereserveerd, je zeilvalk of luxe sloep direct beschikbaar waarmee je zelf vanuit het beroemde Kameleondorp Terherne meteen het water op kunt. Indien je ervoor kiest alleen te overnachten en geen gebruik te maken van de VaarService (niet varen) dan liggen deze LifeStyle huisjes standaard afgemeerd in de prachtige en natuurlijk gelegen Marina De Friese Meren. (met GRATIS WiFi). Op aanvraag is het zelfs mogelijk om je ScheepsHuisje van binnen en buiten tijdens je verblijf aan boord in de haven geheel te laten schoonmaken, je wasgoed mee te geven aan de wasserette en je boodschappen door te geven zodat deze aan boord staan bij aankomst.

De ScheepsHuisjes zijn 14 meter lang en 4,6 meter breed. Met vaste zitplaatsen op zowel het voor- als achterterras kun je optimaal genieten van het water. Elke zijde van het huisje heeft een eigen toegangsdeur. De gangboorden zijn ‘s avonds sfeervol verlicht, hebben een breedte van 60cm en zijn voorzien van een solide reling. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het schip en is luxe en knus. De houtkachel zorgt naast warmte ook voor veel sfeer. De designkeuken in het huisje is compleet en van alle gemakken voorzien en bevat een vaatwasser, combi oven/magnetron en een Nespresso koffieapparaat.

Marina House Boating Experience luxe bed & breakfast boating holidays

Marina House Boating Experience luxe bed & breakfast boating holidays

Marina House Boating Experience luxe bed & breakfast boating holidays

De ScheepsHuisjes zijn voorzien van 1 of meerdere televisies, een audio installatie en een verrassend ruime luxe doucheruimte met wastafel en toilet. Aan de achterzijde is de dinette. Hier kun je aan tafel heerlijk eten of een spelletje doen. En mocht je met meerdere personen blijven slapen dan maak je hier in een handomdraai een tweepersoonsbed van. Met een schuifdeur is de ruimte afsluitbaar. Vanaf hier heb je direct toegang tot het achterdek. Ga je met de trap naar boven dan kom je op een verrassend ruime etage met, afhankelijk van het type ScheepsHuisje, vier tot zes comfortabele bedden. Met de standaardinrichting is het ScheepsHuisje dus geschikt voor maximaal 6 – 8 personen. Welkom aan boord!

Luxe Bed & Breakfast (óp) De Friese Meren
Jelle-paad 2
8493 RG Terherne
Receptie: +31 (0) 85 483 2143
Mobiel: +31 (0)6 83 11 08 65

website: www.bnbFrieseMeren.nl

X